Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Tapahtumat
Duel Masters Finlandin vuosikokous ja kaupunkitapahtuma

Tapahtuma järjestetään Tampereella Sampolan kirjaston neuvotteluhuoneessa lauantaina 24.2.2018 kello 11:00 - 17:00.
Tilaisuus on pääsymaksuton ja siihen on pääsy kaikille DM:stä kiinnostuneille. Tapahtuman aikana järjestetään kiinnostuksesta riippuen palkinnollinen draft-turnaus, ja luvassa on vaihtamista sekä pelailua.


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
 
Zach Hartigan
 
Tazio95
 
Jynkkymasiina69
 
Sademasokisti
 
systemaattinen
 
DSkipa
 


MIKSI JÄTTÄÄ KORTTINSA MYYMÄTTÄ

Siirry alas

MIKSI JÄTTÄÄ KORTTINSA MYYMÄTTÄ

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 15.10.15 23:24

Tämä saattaa vaikuttaa hieman oudolta ketjulta näin myyntiosion alla, mutta tartun tilaisuuten kuin tilaisuuteen takoa järkeä kaikkien vetäytyvien harrastajien kalloihin. Tai vaikka et olisi koskaan ollutkaan kiinnostunut DM:stä, niin tässä voisi olla tilaisuutesi lähteä mukaan iloiseen joukkoomme. Mutta asiaan, miksi siis pitää korttinasa

1) Nopeasti eroon, vähän käteen
Realiteetit pöytään:Let's face it, et sinä edes meidän (maksamme todella hyvin korteista suhteessa muuhun maailmaan [sisältäen Suomen]) kauttamme isoja summia hynkkä korteistasi tule niittämään. Toki moni harvinainen kortti saa kukkaromme nyörit löystymään, mutta ei se silti lämmitä kuin hetkisen. Etenkin suurena pakettina myytynä käteen jää helposti todella vähän. Kun rahat sitten on käytetty vuokraan, avovaimoon tai muuhun sellaiseen jännään, niin kortit voivatkin alkaa kummittella mielessä.

2) Korttien arvon nousu
Ajan myötä hallussa olevien DM-korttiesi arvo eittämättä nousee, sillä kortit ohjautuvat kestoharrastajien haaviin. Soulswapin (10-sarjan harvinainen) hintapyynnötkin tätä nykyä helposti 50e, jos sitä edes mistään löytää. Eipä tosin kannata miettiä korttien arvoa siinä mielessä, että vau joskus tulen nyhtämään niin paljon massia näillä korteilla: enemmänkin ideana se, että jos katuma iskee, niin joudut helposti pulittamaan vastaavista korteista moninkertaisesti, jos edes mahdollista.

3) Uskomaton DMF:n kasvava, kansainvälinen ja verkostoitunut yhteisö
Täällä on hyvä olla. DMF on noin vuoden vanha rekisteröidyn yhdistyksen asemaan tähtäävä yhteisö. Sisarsivumme DM Global on saksalaisystävieni koti. Meidän kauttamme löydät lähes tulkoon minkä tahansa etsimäsi kortin ja saat toteutettua pakkaunelmasi. Mutta kuitenkin ennen kaikkea hienointa DMF:n alati kasvavassa nuoressa yhteisössä on se, kuinka suvaitsevaisia ja positiivisasenteisia kaikki ovat. Oltiin sitten mökillä tai paikallisessa pikaraflassa vetämässä päivän subia.

4) Älä vain tee siitä!! Liity meihin Twisted Evil
Jos uskomattomuus, kasvavuus, kansainvälisyys ja verkostoituneisuus ei vielä purrut, niin en tiedä miksi edes yritän. Koska peli ei ole menetetty vielä. Mukaan vain: DMF kutsuu.

5) Upposihan viesti jo kalloosi: Älä myy korttejasi!
Muistathan että minkä myyt nyt halvalla, joudut mahdollisesti ostamaan takaisin kalliilla. Kaikkea ei kannata eikä tarvitse oppia kantapään kautta.P.S. jos kuitenkin myyt korttisi, ei ole kunniakkaampaa paikkaa luopua korteistasi kuin DMF:n kautta. Korttisi saavat varmasti arvoisensa kodin. Ikävää kyllä, että näin luovut mahdollisuudesta tutustua mahtavaan peliin ja vielä mahtavampaan yhteisöön!! Jos tulet katumapäälle, niin älä epäröi ottaa yhteyttä. DMF:ssä on aina paikka aloittavallekin soturille Salut

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1408
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa