Official Website of DM
TAKARA TOMY
Tapahtumat
Paikallistapahtuma Hervannassa

33720 Tampere la 16.12.17 12:00 - 20:00


Top posting users this month
ELTP
 
Zach Hartigan
 


MIKSI JÄTTÄÄ KORTTINSA MYYMÄTTÄ

View previous topic View next topic Go down

MIKSI JÄTTÄÄ KORTTINSA MYYMÄTTÄ

Post by ELTP on 15.10.15 23:24

Tämä saattaa vaikuttaa hieman oudolta ketjulta näin myyntiosion alla, mutta tartun tilaisuuten kuin tilaisuuteen takoa järkeä kaikkien vetäytyvien harrastajien kalloihin. Tai vaikka et olisi koskaan ollutkaan kiinnostunut DM:stä, niin tässä voisi olla tilaisuutesi lähteä mukaan iloiseen joukkoomme. Mutta asiaan, miksi siis pitää korttinasa

1) Nopeasti eroon, vähän käteen
Realiteetit pöytään:Let's face it, et sinä edes meidän (maksamme todella hyvin korteista suhteessa muuhun maailmaan [sisältäen Suomen]) kauttamme isoja summia hynkkä korteistasi tule niittämään. Toki moni harvinainen kortti saa kukkaromme nyörit löystymään, mutta ei se silti lämmitä kuin hetkisen. Etenkin suurena pakettina myytynä käteen jää helposti todella vähän. Kun rahat sitten on käytetty vuokraan, avovaimoon tai muuhun sellaiseen jännään, niin kortit voivatkin alkaa kummittella mielessä.

2) Korttien arvon nousu
Ajan myötä hallussa olevien DM-korttiesi arvo eittämättä nousee, sillä kortit ohjautuvat kestoharrastajien haaviin. Soulswapin (10-sarjan harvinainen) hintapyynnötkin tätä nykyä helposti 50e, jos sitä edes mistään löytää. Eipä tosin kannata miettiä korttien arvoa siinä mielessä, että vau joskus tulen nyhtämään niin paljon massia näillä korteilla: enemmänkin ideana se, että jos katuma iskee, niin joudut helposti pulittamaan vastaavista korteista moninkertaisesti, jos edes mahdollista.

3) Uskomaton DMF:n kasvava, kansainvälinen ja verkostoitunut yhteisö
Täällä on hyvä olla. DMF on noin vuoden vanha rekisteröidyn yhdistyksen asemaan tähtäävä yhteisö. Sisarsivumme DM Global on saksalaisystävieni koti. Meidän kauttamme löydät lähes tulkoon minkä tahansa etsimäsi kortin ja saat toteutettua pakkaunelmasi. Mutta kuitenkin ennen kaikkea hienointa DMF:n alati kasvavassa nuoressa yhteisössä on se, kuinka suvaitsevaisia ja positiivisasenteisia kaikki ovat. Oltiin sitten mökillä tai paikallisessa pikaraflassa vetämässä päivän subia.

4) Älä vain tee siitä!! Liity meihin Twisted Evil
Jos uskomattomuus, kasvavuus, kansainvälisyys ja verkostoituneisuus ei vielä purrut, niin en tiedä miksi edes yritän. Koska peli ei ole menetetty vielä. Mukaan vain: DMF kutsuu.

5) Upposihan viesti jo kalloosi: Älä myy korttejasi!
Muistathan että minkä myyt nyt halvalla, joudut mahdollisesti ostamaan takaisin kalliilla. Kaikkea ei kannata eikä tarvitse oppia kantapään kautta.P.S. jos kuitenkin myyt korttisi, ei ole kunniakkaampaa paikkaa luopua korteistasi kuin DMF:n kautta. Korttisi saavat varmasti arvoisensa kodin. Ikävää kyllä, että näin luovut mahdollisuudesta tutustua mahtavaan peliin ja vielä mahtavampaan yhteisöön!! Jos tulet katumapäälle, niin älä epäröi ottaa yhteyttä. DMF:ssä on aina paikka aloittavallekin soturille Salut

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestejä / Messages : 1323
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 2014-08-17
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum