Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Viimeisimmät aiheet
» Turnausjärjestelyt
kirjoittaja Tazio95 Tänään kello 20:47

» Top 12 TCG sets
kirjoittaja Zach Hartigan Tänään kello 20:44

» Yleinen sääntökysymysketju
kirjoittaja Tazio95 Tänään kello 20:28

» Yleistä keskustelua korttihankinnoista
kirjoittaja Tazio95 16.03.18 19:16

» Raportteja pienistä paikallistapahtumista
kirjoittaja Sademasokisti 16.03.18 0:34

» Kutsu Duel Masters Finland ry:n ylimääräiseen sääntömuutoksia käsittelevään kokoukseen ti 20.3. Discordin välityksellä
kirjoittaja Sademasokisti 16.03.18 0:30

Tapahtumat
Duel Masters Finlandin vuosikokous ja kaupunkitapahtuma

Tapahtuma järjestetään Tampereella Sampolan kirjaston neuvotteluhuoneessa lauantaina 24.2.2018 kello 11:00 - 17:00.
Tilaisuus on pääsymaksuton ja siihen on pääsy kaikille DM:stä kiinnostuneille. Tapahtuman aikana järjestetään kiinnostuksesta riippuen palkinnollinen draft-turnaus, ja luvassa on vaihtamista sekä pelailua.



Zach Hartigan - RYG-a-nator

Siirry alas

Zach Hartigan - RYG-a-nator

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 23.06.17 14:15

Deck: RYG-a-nator
Cards: 46
Civs: Fire/Nature/Light
Style: Aggro

* * * * * * * * * * * * * * * * *

3x Gonta, the Warrior Savage
3x Lukia Lex, Pinnacle Guardian
3x Miraculous Rebirth
3x Petrova, Channeler of Suns
3x Punch Trooper Bronks
4x Quixotic Hero Swine Snout
3x Rumble Gate
3x Skysword, the Savage Vizier
4x Smash Warrior Stagrandu
3x Techno Totem
3x Valiant Warrior Exorius
4x Volcanic Arrows
3x Wind Axe, the Warrior Savage
4x Yuliana, Channeler of Suns

* * * * * * * * * * * * * * * * *

Romanialainen RYG... Yllättävän harvoin nähty väriyhdistelmä jossa on kuitenkin potentiaalia päätyyn asti. Muistan TCO:ssa törmänneeni tämän tyylisiin pakkoihin ainoastaan romanialaisten pelaamina. Siitä joukkiosta löytyy paljon nerokkaita pakanrakentajia ja RYG yllätti minut täysin. Petrova + Armorloid boosti on vanha juttu, mutta näin maksimaalinen kenttäkontrolli on tyylikästä.
Pakassa näkyy heti nostovoiman puutos joten Mist Riasta on todennäköisesti kokeiltava. Vahva discard on myrkkyä, mutta onneksi DMF:n jäsenistö on löytänyt järkevän linjan Cranium Clampin suhteen. Rajoituksen myötä tälläinenkin pakka saa mahdollisuuden eikä peli pääty vuoroon 4.

Monivärisiä kortteja pakassa on runsaasti. Mikäli oikein osasin laskea niin liikutaan noin ~40% lukemissa joka tuntuu itsestäni liian suurelta. Pakka toimii kuitenkin 5-6 manalla ja kaksiväriset kortit antavat kaikki kolme sivilisaatiota yleensä kahteen vuoroon. Vuoroilla 4 ja 5 tulee ajoittain ongelmia kun käteen jää tuplavärejä. 18 kaksiväristä korttia pitänee vähentää jonnekin 15 kortin seutuville. Aggron lisäämiseksi Sol Galla on vaihtoehto, mutta täytyy tarkasti laskea prosentit kohdilleen. Kaikki ehdotukset ovat tervetulleita!

Turn 2 droppeja löytyy runsaasti. Näistä Gonta ja Quixotic ovat optimaalisia pelata ensimmäisenä. Stagrandu on lähinnä 4 vuoron valinta jos Petrovan saa pelattua sen jälkeen. Hyökkäyspaine tulee olla päällä joka vuoro, mutta pakka selviää kyllä yhden vuoron viivästyksestä taktisen removalin toimesta.
Lukia Lex on tilannekohtaisesti paras vaihtoehto pelata vuorolla 3. 2 manaisten olentojen runsauden vuoksi yleensä löytyy jotain pelattavaa jos Lukia ei osu käteen. Myös Yuliana on loistava kutsua reserviksi ja onhan se taito vaan huikea! Joskus on tullut pohdittua miksei Mecha Del Sol saanut evoluutiota kuin vasta DM-32 setissä. TCG formaatissakin olisi ollut varmasti käytössä juuri Yulianan pohjalta ja miksei myös Petrovan.
Techno Totem on kenttäkontrollin avain. Sen kun saa kentälle niin Gontat, Lukiat ja kumppanit niittaa melkein olennon kuin olennon pois kentältä. Monet pakan olennoista ovat melkoisia removal baitteja, mutta onneksi löytyy runsaasti kentällelaitto kykyisiä jotka saavat olla Useinmiten rauhassa. Punch Trooper Bronks on myös melkoinen seppä joka tuhoaa olennon jolla vähiten voimaa. Quixotic saa kätevästi powerit jollain isku kohdistuu muualle. Kyllä ne Hulcukset, Sariukset yms on hyvä ottaa pois heti.

Petrovat ovat äärimmäisen ilkeät tässä konseptissa. Power boostia käytetään kahteen rotuun jotka ovat joko Armorloid taikka Beast Folk. Standu ja Exo ovat sellaista roskaa +4000 boostilla, että... Myös Skysword ja Wind Axe saavat uutta ilmettä kun ovatkin yhtäkkiä 6000 voimaisia! Petrova on myös finisheri koska sitä ei voi targettaa. Näitä kun saa tuplat kentälle niin vaikea on vastustajan enää nousta.

Rumble Gate loitsu on täydellinen tälläiseen pakkaan. Mikäli tilanne meinaa ajautua lukkoon niin Rumble on helppo pelata 2 tai 3 olennon päälle. +1000 voimaa ja kyky antaa hyökätä untapped olentoihin on ratkaiseva. Sillä saa raivattua tilaa kentälle ja on halvempi kuin Searing Wave. Sen voisi myös toki ottaa kokeiluun, mutta ei taida olla tilaa.
Volcanic Arrows on täsmäase. 6k olento pois kentältä ja hintana yksi kilpi pois. Skyswordilla saa paikattua tämän menetyksen, mutta harvemmin on tarvetta. Peli on joko kokonaan RYG:n hallinnassa tai sitten otetaan turpaan ihan urakalla.

Miraculous Rebirth on pakan julmuuden kuva kaikessa ikonisuudessaan. Epäilemättä yksi TCG:n parhaista loitsuista komboilla ja tässähän riittää vaihtoehtoja. Rebirthillä on parasta hakea pois Corile jolloin voin tuoda pakasta: Petrovan, Skyswordin, Wind Axen, Exoriuksen... On melkoinen yllätys napata pois esimerkiksi juuri Corile ja sen jälkeen Wind Axella vaikkapa Tajimal Twisted Evil

Tälläinen rykmentti olisi tarkoitus marssittaa kentälle seuraavassa DMF:n turnauksessa. Vielä on varmasti hiottavaa, mutta näyttää kuitenkin hyvälle! Palautetta vaan kehiin! Cool

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

avatar
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1140
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Zach Hartigan - RYG-a-nator

Viesti kirjoittaja ELTP lähetetty 13.07.17 1:19

Näyttää kyllä melkoselta jytkyltä! Kyseessä on aggro, niin moniväristen määrä olis hyvä saada sinne 12 kipaleen tuntumaan. Jotain tällaista lähtisin kokeilemaan

Valo (11)
4x Petrova, Channeler of Suns
4x Mist Rias, Sonic Guardian
3x Holy Awe
---
Larba Geer, the Immaculate
Yuliana, Channeler of Suns
Pala Olesis
Sol Galla, Halo Guardian

Tuli (11)
2x Valiant Warrior Exorius
3x Punch Trooper Bronks
3x Smash Warrior Stagrandu
3x Volcanic Arrows

Luonto (7)
3x Quixotic Hero Swine Snout
4x Soulswap
---
Rumble Gate

Moniväri (11)
2x Wind Axe, the Warrior Savage
3x Techno Totem
3x Lukia Lex, Pinnacle Guardian
3x Gonta, the Warrior Savage
---
Skysword, the Savage Vizier
Miraculous Rebirth

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ulottovuuksien Yliolento
Ulottovuuksien Yliolento

Viestejä / Messages : 1408
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 17.08.2014
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa