Duel Mastersin viralliset kotisivut
TAKARA TOMY
Tapahtumat
Duel Masters Finlandin vuosikokous ja kaupunkitapahtuma

Tapahtuma järjestetään Tampereella Sampolan kirjaston neuvotteluhuoneessa lauantaina 24.2.2018 kello 11:00 - 17:00.
Tilaisuus on pääsymaksuton ja siihen on pääsy kaikille DM:stä kiinnostuneille. Tapahtuman aikana järjestetään kiinnostuksesta riippuen palkinnollinen draft-turnaus, ja luvassa on vaihtamista sekä pelailua.


Kuukauden aktiivisimmat kirjoittajat
ELTP
 
Zach Hartigan
 
Tazio95
 
Jynkkymasiina69
 
Sademasokisti
 
systemaattinen
 
DSkipa
 


Zach Hartigan ~Corruption in System~

Siirry alas

Zach Hartigan ~Corruption in System~

Viesti kirjoittaja Zach Hartigan lähetetty 14.01.18 21:16

Deck: ~Corruption in System~
Cards: 45
Civs: Nature/Water/Light
Style: Aggro

* * * * * * * * * * * * * *

4x Aqua Guard
4x Aqua Hulcus
4x Aqua Surfer
4x Bronze-Arm Tribe
3x Cavern Rider
3x Crystal Lancer
2x Crystal Memory
2x Dimension Gate
3x Emeral
3x Fighter Dual Fang
3x Holy Awe
2x Kolon, the Oracle
2x Mana Nexus
3x Quixotic Hero Swine Snout
3x Spiral Gate

* * * * * * * * * * * * * *

Tässäpä ois yksi uusimmista pakoista johon olen saanut innoituksen legendaarisen Sami Hirvon pakasta Lancer Cancer. Halusin kuitenkin pelata kahta ikonista evoluutiota niin Crystal Lancer sai tutkaparikseen Dual Fangin. On kuitenkin selvää, että TCG kaipaa enemmän erilaisia väriyhdistelmiä multiciv kortteihin. Niitähän kuitenkin tuli myöhemmin kuten Splash Axe ja Faerie Shover. Molemmat olisivat tämän tyyppiseen pakkaan kuin nyrkki silmään sopivia.

Tässä pakassa on 5 valokorttia splashina puolustuksen vahvistamiseksi. Awet ja Kolonit pelastavat monesti kiperän paikan tullessa. Pääasiassa tällä pakalla on tarkoitus ajaa päälle vauhdilla, mutta joskus liike pysähtyy hetkellisesti voiman puutteeseen. Siksi olen miettinyt valon osuuden lisäystä parilla Petrovalla, mutta monesti myös vastustaja pelaa jompaa kumpaa rotua pakoissaan. Sillä onhan nämä Hulcukset, Surferit, BAT ja Quixot yleistäkin yleisempiä näkyjä. Luultavasti Petrovaa kuitenkin kokeilen sillä se voi olla myös vastaus nousussa olevaa Rebirth metaa vastaan.

Pakassa 18 triggeriä joka on tuntunut sopivalle määrälle näin blockerittomassa pakassa. Guardit ovat poikkeus, mutta esiintyvät kuitenkin miltei jokaisessa pelissä. 7 manalla Guard to Lancer on törkeän metainen liike joten jo siksi ne ovat mukana. Beast Folkeille kaipaisin samaten jotain 1 droppia tyyliin Tulk, mutta menisi jo liian rushiksi. 2 droppeina kuitenkin powerhouse Quixo ja triggereiden sekä Timon paras ystävä Emeral. Emeral-trapit ovat yksi tärkeimmistä palasista tämän pakan pelityyliä, mutta tuolla 18 triggerin määrällä ei peli kaadu vaikket saisi sitä pelatuksi. Satunnainen Mana Nexus ketjuttaa myös triggereitä peliin ja siksi olen arponut 2 ja 3 kappaleen välillä. Monesti se on kuitenkin turhan tyhjä nosto, mutta monesti viimeinen oljenkorsi.

Cavern Rider, Dimension Gate ja Crystal Memory ovat avainasemassa kun lähdetään etsimään pakasta Lanceria taikka Dual Fangia. Monesti täytyy etsiä myös Surfer välttämättömäksi removaliksi. Optimaalinen tilanne on saada se 6 manaa jolloin ei ole enää niin riippuvainen käsikorteista vaan pystyt elämään myös topdeckien varassa. Brain Serumia olen miettinyt Memoryn tilalle, mutta vaatii lisää playtestiä. Helpointa näitä olisi vaihdella useiden perättäisten IRL pelejen keskellä.

Tämän tyyppinen pakka voitti viimeisimmän mökkireissun turnauksen hyppien keikkuen joten N/W aggro on syytä ottaa vakavasti! Tässä minun versiossani on vielä paljon tehtävää, mutta alku on ollut hyvä! Sitten vaan antamaan vinkkejä ja palautetta. Se on tervetullutta!

_________________
Your Eyes are like a space. So bright and deep. I just want to drown in to em'...

avatar
Zach Hartigan
Kaaoksen Kasvatti
Kaaoksen Kasvatti

Viestejä / Messages : 1138
Palautepisteet / Feedback Points : 45/45
Liittynyt / Join Date : 06.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Zach Hartigan ~Corruption in System~

Viesti kirjoittaja Sademasokisti lähetetty 14.01.18 22:16

Nature/Water ja Water/Light viritykset ovat kyllä kummatkin kovia virityksiä rotujen ja tempoisien korttien ansiosta.

Mitään kummempaa parannusehdotusta en osaa sanoa, muutakuin että unicorn fishiä voisi miettiä johonkin väliin tai vaikka spiral gatejen tilalle? Turn 3 cavern rider ja turn 4 tempokala blockeriin varmistaa, että on vuoron jälkeen valovuoden vastustajaa edellä.

Ja tietenkin uuden aggro-pakan sisäänajo-ohjeet, eli:
Muista huuvattaa ja ruovitella ja keulia paljon ensmäset 10 peliä, pakan bensan sekotussuhde 5-rosenttia ja jos ei taho lähtiä käyntiin, ni iske turbo kiinni ja polkase kunnolla ja muista vaihtaa kampikammion kattovalo ja tarkistaa pakoputken paukkulaakerit.
Rush pakan sisäänajo-ohjeet onkin sitten oma lukunsa...
avatar
Sademasokisti
Taivaankannen Elementaali
Taivaankannen Elementaali

Viestejä / Messages : 150
Palautepisteet / Feedback Points : 3/3
Liittynyt / Join Date : 05.03.2015

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa