Official Website of DM
TAKARA TOMY
Tapahtumat
Paikallistapahtuma Hervannassa

33720 Tampere la 16.12.17 12:00 - 20:00


Top posting users this month
ELTP
 
Zach Hartigan
 


Duel Masters Cockatricessa

View previous topic View next topic Go down

Duel Masters Cockatricessa

Post by Velho on 22.09.14 22:20

Eli kyseessä on lähinnä Magic-pelaajille tarkoitettu softa. Mutta tuon linkin kautta saa DuelMasters-kortit mukaan ohjelmaan. Pelaattavuus sinänsä hyvä, itsellä 2 vuoden aktiivinen kokemus softasta Magicin puolella. Ei pätki, rajattomasti huoneita, selkeämpi käyttöliittymä ja pelillinen monipuolisuus. Muut ihmiset voivat myös liittyä meneillään olevan pelin yleisöön seuraamaan ja chattailemaan (ellei näitä mahdollisuuskia estetä hostatessa huonetta). Moninpelitkin ovat mahdollisia, voisi olla hauskaa Dueleilla Very Happy.

Kuitenkin huonoina puoleina ovat: Komentoja hankala opetella (paljon ctrl+x funktioita, tosin niitä voi käyttää menun kautta hiirellä), vapaiden DM-pelaajien puute ja ohjelman täytyy ladata. Linkin videossa on saatavilla vain englannin kielelle printatut pahvit, mutta jos osaa koodata xml-lähdekoodia, niin voi lisätä japskitkin.

Voisi toimia luotettavana vaihtoehtona TCGO:lle ilman servereiden jatkuvaa kaatumista ja huoneiden täyttymistä, jos järjestämme keskenämme nettiturnauksia TCG:n lapuilla. Kokeilkaa pois, sitä voi testailla yksinpelinäkin.

Minulta voi vapaasti kysellä apuja ohjelman suhteen.
avatar
Velho
Vasta-alkaja
Vasta-alkaja

Viestejä / Messages : 18
Palautepisteet / Feedback Points : 4/4
Liittynyt / Join Date : 2014-09-06

Back to top Go down

Re: Duel Masters Cockatricessa

Post by ELTP on 22.09.14 22:40

Vaikuttaa ihan pätevältä ohjelmalta. Japsien lisääminenkään tuskin olisi mikään ongelma, mutta saattaisi vaatia aikansa, ennen kuin kaikki monet tuhannet OCG-kortit saisi mukaan, ja kuitenkin joutuisi käyttämään ulkopuolisia lähteitä korttitietojen tarkistamiseen. Englanninkieliselle pelaamiselle kuitenkin hyvän oloinen vaihtoehto, varsinkin jos voi pelata moninpelejäkin.

Jos ei muuta niin ainakin erinomainen vaihtoehto Trade Cards Onlinen pelijärjestelmälle, vaikkakin siellä löytyy lähes aina peliseuraa.

Pitänee viikonloppuna kokeilla. Tulee vähän mieleen eräs Duel Masters Civilizations kaksintaisteluohjelma, joka on hieman vastaava.

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestejä / Messages : 1323
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 2014-08-17
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum