Official Website of DM
TAKARA TOMY
Tapahtumat
Paikallistapahtuma Hervannassa

33720 Tampere la 16.12.17 12:00 - 20:00


Top posting users this month
Zach Hartigan
 
ELTP
 
Latepate64
 


Tilannekatsaus 22.11.2014

View previous topic View next topic Go down

Tilannekatsaus 22.11.2014

Post by ELTP on 22.11.14 15:17

Siitä on vierähtänyt jo aikaa - arvoisat jäsenet- kun viimeksi annoin tilannekatsausta. Viimeisimpien kuukausien suurin keskustelun herättäjä on ollut nettiturnauksemme. Oikeastaan paljon muusta ei ole keskusteltukaan; Tämä ei ole vaarallista, mutta muistakaa että on mukavaa jakaa kokemuksiaan ja mielipiteitään muiden samoista asioista kiinnostuneiden mutta kuitenkin erilaisten ihmisten kanssa: Meillä on DM Finlandissa jo 22 jäsentä. Tämä luku on korkea ottaen huomioon sen, että Duel Mastersin myynti loppui jo niinkin kauan sitten kuin joulukuussa 2006 - eli noin 8 vuotta sitten. Lisäksi suurella varmuudella jokainen tai ainakin lähes jokainen rekisteröitynyt jäsen on ihminen.

DM Finland on ensisijaisesti suomalaisille harrastajille tarkoitettu kokoontumispaikka, mutta se ei tarkoita ettemmekö arvostaisi ulkomaisia jäseniämme vähintäänkin yhtä paljon. Toistaiseksi niitä on vain yksi tai kaksi hiljaista, mutta jos käy ilmi, että oikeasti alamme saada lisää ulkomaisia jäseniä, pitää ruveta kääntämään tekstejä enemmän myös englanniksi. Suomen käyttöä emme kuitenkaan lopeta. Englanninkieliset sääntötekstitkin lienee paikallaan. Tarkoituksenani olisi joulun aikaan kirjoittaa ne loppuun. Tuolloin pyrin myös keskustelemaan teidän kanssa mahdollisista valvojista (moderaattoreista). Siitä enemmän myöhemmin.

Koska foorumimme aktiivisuus monien pienten foorumien tapaan on riippuvainen ylläpitäjän aktiivisuudesta, on minun syytä avata omaa tilannettanikin teille: Tulevat viikot ovat minulla äärettömän kiireisiä, sillä juurin nyt ennen joulua on paljon tenttejä, sekä harjoitustöiden, ryhmätöiden yms. palautuspäiviä ja takarajoja. Joulun aikaan aikaa löytynee enemmän. Kuitenkaan vaikken saakaan sisältöä aina tehokkaasti luotua, ei foorumillamme ole hätää niin kauan kuin pidämme yhteyttä toisiimme.

Yhteenvetona siis, että vaikka DM Finland on ollut hiljainen viime aikoina, ei se tarkoita, etteikö foorumimme heräisi taas keskusteluun myöhemmin. Muutenkin kesäaika on perinteisesti ollut vilkkaampaa aikaa Duel Mastersin harrastajille kuin mikään muu aika, koska tuolloin kaikilla on yleensä enemmän vapaa-aikaa paneutua itselleen tärkeisiin asioihin.

Uskaltakaa olla aktiivisia,
ELTP - ylläpitäjä

_________________
The world changes, I change - My passion for Duel Masters persists.
avatar
ELTP
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestejä / Messages : 1319
Palautepisteet / Feedback Points : 25/25
Liittynyt / Join Date : 2014-08-17
Paikkakunta / Location : Espoo

http://www.dmfinland.org

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum